top of page
lum3n-5GK0KjhBLs4-unsplash.jpg

Persoonlijke doelen

Praktische adviezen

& Balans

Door persoonlijke één op één begeleiding kunnen we jouw doelen in kaart brengen. Iedereen heeft zijn eigen unieke wensen en behoeften. Ik zal jou dus niet een standaard voedingsplan voorschotelen maar écht luisteren naar wat jij wilt. Tijdens een intake gesprek zullen wij in beeld brengen wat jij graag zou willen bereiken. Dit vertalen we naar haalbare doelen.

Vervolgens zal ik jou duidelijke handvatten, praktische tips en adviezen bieden zodat jij zelf aan de slag kunt en blijvend resultaat zal boeken. Ik streef ernaar om met kleine aanpassingen jouw voedings- en leefpatroon te verbeteren zodat er voor jou haalbaar is en vooral ook leuk blijft! 

Blijvend resultaat krijg je met een gezond en gebalanceerd voedingspatroon. Deze balans ziet er voor iedereen anders uit. Daarom geef ik geen standaard voedingsschema's maar geef ik tips en adviezen die jou kunnen helpen met het creëren van een gezonde basis. Ook kan ik je leren om weer te luisteren naar je lichaam en hoe je de perfecte balans kan vinden in je voedingspatroon. 

Waar ik mee kan helpen

Staat jouw hulpvraag er niet tussen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met mij opnemen om te zien wat de mogelijkheden zijn. Misschien kan ik je toch helpen of doorverwijzen naar een andere specialist.

Gezonde voeding

Ik kan je helpen door samen een gezonde basis te creëren waarbij meer dan genoeg ruimte zal zijn om te genieten van de dingen waar jij gelukkig van wordt!

Ik schrijf jouw geen dieet voor maar help je met (|kleine) aanpassingen op

Gewichtsverlies of aankomen

Zou je graag een paar kilo af willen vallen maar is het tot nu toe nog niet (voldoende) gelukt? Of wil je juist aankomen (in spiermassa)? 
Ik schrijf je geen streng dieet voor maar help je met (kleine) aanpassingen in je voeding jouw doelen te behalen.

Plantaardige voeding

Wil je graag (meer) plantaardig eten maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen en waar je zoal op moet letten? Of wil je jouw voedingsgewoonten aanpassen en optimaliseren? Ik kan jou op weg helpen met praktische tips en adviezen om een gezond, volwaardig en plantaardig voedingspatroon te creëren.

Eetproblemen 

Door mijn eigen geschiedenis met een eetstoornis weet ik als geen ander hoe heftig de strijd kan zijn. Met mijn kennis en ervaring kan ik jou helpen om meer vrijheid te creëren in je voedingspatroon, gezonder te worden en om beter in je vel te zitten dan ooit!

Darmklachten

Heb je darmklachten en weet je niet precies waar ze vandaan komen? Samen kunnen wij een plan maken om te achterhalen wat de oorzaak is. Vervolgens kijken we welk voedingspatroon en welke producten het beste bij jou passen om klachtvrij te worden.

Hormonale disbalans

Ervaar je hormonale klachten zoals een onregelmatige of geen menstruatie, PMS klachten of andere hormonale klachten. Gezonde voeding en leefstijladviezen kunnen jou hierbij helpen en jouw klachten verminderen.

Werkwijze

Wil je eerst even kennismaken? Neem contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Intakegesprek

Een intakegesprek duurt 60-90 minuten, afhankelijk van jouw hulpvraag. Hierin bespreken we jouw hulpvraag, vertalen we dit naar haalbare doelen en praktische adviezen zodat jij de juiste stappen kunt zetten om te werken aan jouw gezondheid.

Losse consulten

Soms is een enkel intakegesprek met een individueel voedingsadvies voldoende. Heb jij behoefte aan intensievere één op één begeleiding? Dan kunnen we altijd vervolgconsulten van 15, 30 of 45 minuten inplannen waarbij wij reflecteren, aanpassingen maken en nieuwe doelen stellen.

Basispakket

Wil je handvatten voor het zetten van goede intenties, het volhouden van gewoonte en tips voor het optimaliseren van jouw voeding? Dan is het basispakket waarschijnlijk voldoende.

Bij het basis pakket ontvang je een intakegesprek van 60-90 minuten met individueel voedingsadvies. Daarnaast kun je 2-4 vervolgconsulten inplannen van 30 minuten.
De totale begeleidingsduur omvat 3 uur.

Volledig pakket

Heb je behoefte aan meer begeleiding en houdvast? Dan is een volledig pakket waarschijnlijk beter voor jou.

Bij een vollledig pakket ontvang je een intakegesprek van 30-90 minuten met een individueel voeidngsadvies. 
Daarnaast kun je 6-8 vervolgvonsulten van 30 minuten inplannen.

De totale duur van de begeleiding omvat 5 uur.

Paketten

Mijn consulten

Verzekeringen & Vergoedingen

Op dit moment bied ik online begeleiding aan. Dit doe ik via Whereby
Het enige wat je hier voor nodig hebt is een computer of tabled. 

Zo kan jij vanuit je luie stoel een uitgebreid voedingstraject ingaan. Het scheelt een hoop (reis) tijd en het is wel zo makkelijk!

Ook heb ik de mogelijkheid om op locatie een afspraak te maken. 

Het adres is:

Hazenstraat 53, 1016 SN Amsterdam

Neem contact met mij op voor de mogelijkheden!

 

Diëtetiek wordt vanuit de basisverzekering 3 uur vergoed. Het kan om een gedeeltelijke of volledige vergoeding gaan. Deze drie uur wordt eerst verrekend met het eigen risico en sommige zorgverzekeraars eisen een verwijzing van de huisarts. Wil je hier meer over weten over de kosten en vergoeding? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.  

Diëtist is een beschermde titel die alleen gedragen mag worden na afronding van de 4 jarige HBO opleiding Voeding & Diëtetiek en een inschrijving in het Kwaliteitsregister Paramedici

lum3n-5GK0KjhBLs4-unsplash.jpg
bottom of page