lum3n-5GK0KjhBLs4-unsplash.jpg

Persoonlijke doelen

Praktische adviezen

& Balans

Door persoonlijke één op één begeleiding kunnen we jouw doelen in kaart brengen. Iedereen heeft zijn eigen unieke wensen en behoeften. Ik zal jou dus niet een standaard voedingsplan voorschotelen maar écht luisteren naar wat jij wilt. Tijdens een intake gesprek zullen wij in beeld brengen wat jij graag zou willen bereiken. Dit vertalen we naar haalbare doelen.

Vervolgens zal ik jou duidelijke handvatten, praktische tips en adviezen bieden zodat jij zelf aan de slag kunt en blijvend resultaat zal boeken. Ik streef ernaar om met kleine aanpassingen jouw voedings- en leefpatroon te verbeteren zodat er voor jou haalbaar is en vooral ook leuk blijft! 

Blijvend resultaat krijg je met een gezond en gebalanceerd voedingspatroon. Deze balans ziet er voor iedereen anders uit. Daarom geef ik geen standaard voedingsschema's maar geef ik tips en adviezen die jou kunnen helpen met het creëren van een gezonde basis. Ook kan ik je leren om weer te luisteren naar je lichaam en hoe je de perfecte balans kan vinden in je voedingspatroon. 

Waar ik mee kan helpen

Staat jouw hulpvraag er niet tussen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met mij opnemen om te zien wat de mogelijkheden zijn. Misschien kan ik je toch helpen of doorverwijzen naar een andere specialist.

Gezonde voeding

Wil je jouw voedingsgewoonten aanpassen en optimaliseren? Ik kan je helpen door samen een gezonde basis te creëren waarbij meer dan genoeg ruimte zal zijn om te genieten van de dingen waar jij gelukkig van wordt!

Gewichtsverlies of Aankomen

Zou je graag een paar kilo af willen vallen maar is het tot nu toe nog niet (voldoende) gelukt? Of wil je juist aankomen (in spiermassa)? 
Ik schrijf je geen streng dieet voor maar help je met (kleine) aanpassingen in je voeding jouw doelen te behalen.

Plantaardige voeding

Wil je graag (meer) plantaardig eten maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen en waar je zoal op moet letten? Ik kan jou op weg helpen met praktische tips en adviezen om een gezond, volwaardig en plantaardig voedingspatroon te creëren.

Darmklachten

Heb je darmklachten en weet je niet precies waar ze vandaan komen? Samen kunnen wij een plan maken om te achterhalen wat de oorzaak is. Vervolgens kijken we welk voedingspatroon en welke producten het beste bij jou passen om klachtvrij te worden.

Eetproblemen 

Door mijn eigen geschiedenis met een eetstoornis weet ik als geen ander hoe heftig de strijd kan zijn. Met mijn kennis en ervaring kan ik jou helpen om meer vrijheid te creëren in je voedingspatroon, gezonder te worden en om beter in je vel te zitten dan ooit!

Gezondheidsproblemen 

 Heb je gezondheidsproblemen zoals diabetes, een (te) hoge cholesterol, (te) hoge bloeddruk of andere klachten? Ik kan jou de handvatten bieden om meer controle te krijgen en je een stuk gezonder te voelen.

Pakketen

Wil je eerst even kennismaken? Neem contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Om het jou zo makkelijk mogelijk te maken werk ik met losse consulten en pakketen. Zo kan jij zelf bepalen hoeveel consulten je zou willen hebben. Een los consult (bij)boeken kan natuurlijk altijd!

Kom je er niet helemaal uit? Stuur me dan gewoon een berichtje en dan kunnen wij samen kijken wat het beste bij je past.

Intake gesprek

Wil je kennis maken en kijken wat ik voor jou kan betekenen? Tijdens een losse intake brengen we jouw wensen en doelen in kaart. Ik geef je een praktische adviezen waarmee jij zelf aan de slag kunt. We kunnen natuurlijk altijd nog een vervolgconsult boeken

Basis Pakket

Met een basispakket ontvang je 3 uur één op één begeleiding. We beginnen met een uitgebreide intake waarbij we jouw doelen in kaart brengen. Je ontvangt een uitgebreid advies met duidelijke handvatten om een frisse en gezonde nieuwe start te maken in jouw levensstijl.

Nu met een gratis E-book met 24 recepten! 

Volledig Pakket

Bij het volledige pakket ontvang je 5 uur één op één begeleiding. We beginnen met een uitgebreide intake waarbij we jouw doelen in kaart brengen. Je ontvangt een uitgebreid advies met duidelijke handvatten en voldoende begeleiding voor blijvend resultaat!

Nu met een gratis E-book met 24 recepten! 

Los Consult

Wil je liever losse consulten boeken? Dat kan ook! Ik werk met consulten van een half uur of een uur. Hiermee kan je eventueel je pakket uitbreiden.

 

Mijn consulten

Verzekeringen & Vergoedingen

Op dit moment bied ik online begeleiding aan. Dit doe ik via Whereby
Het enige wat je hier voor nodig hebt is een computer of tabled. 

Zo kan jij vanuit je luie stoel een uitgebreid voedingstraject ingaan. Het scheelt een hoop (reis) tijd en het is wel zo makkelijk!

Ook heb ik de mogelijkheid om op locatie een afspraak te maken. 

Het adres is:

Hazenstraat 53, 1016 SN Amsterdam

Neem contact met mij op voor de mogelijkheden!

 

Je kunt de pakketten in één keer afrekenen of in termijnen betalen.

Diëtetiek wordt meestal vanuit de basisverzekering 3 uur vergoed. Het kan om een gedeeltelijke of volledige vergoeding gaan. Soms wordt het verrekend met het eigen risico of heb je eerst een verwijzing van je huisarts nodig. Wil je hier meer over weten? Dan adviseer ik om contact op de nemen met jou zorgverzekeraar, die kan jou meer vertellen.  

Diëtist is een beschermde titel die alleen gedragen mag worden na afronding van de 4 jarige HBO opleiding Voeding & Diëtetiek en een inschrijving in het Kwaliteitsregister Paramedici

lum3n-5GK0KjhBLs4-unsplash.jpg