lum3n-5GK0KjhBLs4-unsplash.jpg

Samenwerkingen

Om het beste uit mijn voedingstrajecten te halen ben ik altijd bereid om samenwerkingen aan te gaan. Hieronder is een overzicht te vinden van mijn huidige samenwerkingen. Ben jij ook geïnteresseerd om met mij samen te werken? Neem dan vooral contact met mij op om te kijken welke mogelijkheden er zijn. 

bbb_edited.jpg

Ik werk samen met bbb health boutique. Hier kun je heerlijk sporten en bij mij op consult komen. Dit is mijn bezoekadres om maandag en donderdag.

Het adres is: Hazenstraat 53, 1016 SN Amsterdam

NVB-logo-web.png

Ook werk ik samen met de vegetariërsbond. Donateurs van de vegetariërsbond krijgen een voordeelpas met exclusieve voordelen. Zo ook op dieetbehandeling van een aantal geselecteerde diëtisten met focus op vegetarische en veganistische voeding. Op de website van de vegetariërsbond is meer informatie te vinden.

mensrijk-logo-klein.png

Tevens werk ik samen met Mensrijk. Ik weet als geen ander hoe voeding en psychologie hand-in-hand gaan daarom zijn wij een samenwerking aangegaan.

Psychologie en diëtetiek kunnen elkaar perfect aanvullen en zo kunnen wij het beste uit onze begeleiding en behandeling halen.

lum3n-5GK0KjhBLs4-unsplash.jpg